Junior Klubmesterskab 2020

Årets klubmesterskab for juniorerne sættes i gang tirsdag den 20. oktober. I år bliver det med rekorddeltagelse hvor 14 juniorer stiller til start.

Igen i år spilles der i to grupper som er fordelt efter niveau eller hvor lang tid man har spillet i klubben.

Albert Sylvest skal se om han kan forsvare 1. pladsen fra sidste år, men der bliver helt sikkert kamp om førstepladsen fra start.

Du kan følge spillerne og hvordan det går i de to grupper herunder.

Gruppe 1

Gruppe 2

René Weichel
Share
This

1 Comments

  1. Fejring af de to nye Junior klubmestre - Helsingør Skakklub

    […] Albert var forhåndsfavorit til at generobre mesterskabet fra sidste år. Det så også sådan ud efter de første 5 runder, hvor der stod 5/5 på pointtavlen. Men Alberts nederlag til Cornelius vendte pludselig stillingen og det stod meget åbent før de sidste 2 runder. Her var der tre spillere i kamp op topplaceringerne Albert – Cornelius og Noah J. Albert havde vundet over Noah J. og Cornelius vandt over Albert. Så det kunne ende med at de alle 3 kunne få 6/7 point og det hele skulle afgøres på korrektion eller omkamp. Men sådan gik det ikke. Cornelius og Noah J. spillede remis og Cornelius kunne derfor kalde sig for Klubmester for første gang i gruppe 1 med det endelige resultatet 6½ af 7. Albert tog sig af 2. pladsen (5½/7) og Noah J fik 3. pladsen (5/7). En spændende afslutning og tillykke til Cornelius med sit første mesterskab. Se de øvrige resultater i gruppe 1 her. […]